Skinny Puppy

Dolog, hogy fontolja meg, amikor kölcsönzése Állatbarát fülkék

Nem számít, ha szeretné tölteni a nyaralását. Amíg van az állat magával, nagyon fontos, hogy kapsz egy helyet, ahol az akkor van egy nagy idő. Természetesen egy utazás a kutya vagy macska pal nem lehet pihentető, ha tudja, hogy kedvence nem alszik jól, hangulatos helyen.

Ezért bérlése egy kisállat barátságos utastér az ideális választás az állatok szerelmeseinek, mint te. Mielőtt azonban úgy egyre Állatbarát szállását, hogy az idő egy kis kutatást az első.

A méret a Kabin

Ha az egész család együtt, ha az ezen az úton, hány személy fog megszállni ugyanabban a szobában, ahol az állat maradna is. Fontos, hogy Ön szerint a méret és az extra helyet, ahol az emberek és a pet lehet mozgatni.

Dokiai Aikido – 2006

Győződjön meg arról, hogy megengedheti magának a szobát, mielőtt elkezdi foglalás a kedvtelésből tartott barátságos utastér. A szobák a vendégek azonosak. De általában, ők díj magasabb vagy extra díjat, ha van egy kisállat veled. Ez a módja biztosítsák kényelmi és egyéb létesítmények csak abban az esetben az állat lenne károsíthatja.

Más létesítmények és területek, amelyek a kedvtelésből tartott barátságos

A helyiség nem lehet az egyetlen hely, ahol a háziállatok maradhat. Ott kell lennie bizonyos területeken, ahol szabadon mozoghat körül így is hosszú időt vesz igénybe, hogy szabadítsa fel őket, vagy kérni őket a ketrecből. Néhány extra létesítmények minden igényeit a háziállatok, különösen, amikor a takarmányozási és tisztaság fenntartása a területen. Ön lenne meglepve tudni, hogy vannak még helyek, amelyek lehetővé teszik a háziállatok úszni medencék, saját hálószoba és még a konyha, ahol lehet főzni a kedvenc kisállat étel, mint ahogy ezt otthon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll To Top