Skinny Puppy

Tippek Állatbarát utazási szállások

A kutatások szerint, több mint fele az amerikaiak úgy vélik, hogy a kedvtelésből tartott a család tagja. Szóval, ez nem meglepő, ha azt akarjuk, hogy a szórakozást kedvelő szőrme barát veled utazás közben. Ahhoz, hogy a küldetés könnyebb mindenkinek javasoljuk, hogy kövesse az alábbi lépéseket. Ez segít garancia arra, hogy egy kellemes nyaralást a szeretteinkkel.

Első lépés: kérdez

Amikor hívja szállodaláncai állapotban kabinok, biztos, hogy kérje több kérdése a kisállat politika. Sok ilyen politikák több szabályok helyett. Például, hogy lehetővé teszi, hogy egy kis állat vagy kutya. Azonban az állat nem haladhat meg egy bizonyos súlyhatárt. Néhány szállodalánc lesz még egy szabály, mint háziállat csak a fuvarozók, stb A szálloda igazgatója képesnek kell lennie arra, hogy válaszoljon a kérdésekre a telefonon keresztül, de ez mindig egy jó ötlet, hogy kérjen egy nyomtatott példányt. Ezek az e-mail vagy fax neked ezt az információt.

Második lépés: Ellenőrizze szoba Képességek

Érdemes ellenőrizni, hogy milyen a szoba kényelmi vannak, függetlenül attól, hogy tartózkodik a kedvtelésből tartott barátságos utastér vagy szállodában. Ha a kutya nem speciális diétát kell, akkor szükség lehet egy kályha vagy hűtőszekrényben.

Dineshraj Goomany – 2012

Ez is egy jó ötlet, hogy megtudja, ha van pályák, vagy a kedvtelésből tartott barátságos parkok a közelben. Így Ön képes lesz arra, hogy kedvence sok szükséges gyakorlat.

Harmadik lépés: megtudja, ha már tényleg Állatbarát

Amikor utazik háziállatok akkor gyorsan megtanulják, hogy van-e különbség a kedvtelésből tartott barátságos szállást és toleráns szállást. A kedvtelésből tartott barátságos utastér vagy hotel könnyű hozzáférést biztosít megtisztítására felületek, kutyus táskák, és néhány még ajánlat kezeli. A legtöbb ilyen helyeken is lehetővé teszi a kutya fut laza a szobában, miközben a kedvtelésből tartott toleráns szállás csak akkor engedi be őket egy bizonyos alapterületét.

Ha vesz egy utazás a kisállat a kóc, ne feledje, hogy lesz különleges utazási igényeit. Érdemes lehet pad kenneljük párnával vagy törölközőt, hogy azok kényelmes. Ön is szeretné, hogy tartson magánál táskák balesetek, kezeli, és a kis tálcák vizet önteni a közben megállás egy kis szünetet.

Ezek mind könnyen követhető utak, így a közelgő vakáció lesz az egyik emlékezni. Kedvence köszönöm a jobb viselkedést is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll To Top